Mostbet Bangladeşdən giriş problemləri

Общаемся на любые темы, все кроме рекламы.
Ответить
Beasius

Mostbet Bangladeşdən giriş problemləri

Сообщение Beasius »

Salam. Mən Banqladeşdə yaşayıram. Mostbet bd login edə bilmirəm. Yəni ölkə kodumla daxil olmağa çalışıram, amma almır. Sayt ümumiyyətlə açılmır. Bəlkə Banqladeşdə mostbet qadağandır? Dostlarım deyir ki, güzgü lazımdı. Amma mən güzgü tapmıram. Həm də soruşum ki, taka ilə pul yatırmaq olurmu? Bank kartım var, beynəlxalq ödənişlərə açıqdı. Kimsə Banqladeşdən oynayıbsa, kömək etsin. Çox sağ olun.
mohon8

Re: Mostbet Bangladeşdən giriş problemləri

Сообщение mohon8 »

Ay dostum, Banqladeşdən mostbetə giriş həqiqətən çətindir. Rəsmi olaraq qadağa yoxdur, amma provayderlər tez-tez ünvanları bağlayır. Bu səbəbdən normal ünvanla girmək olmur. Yeganə həll işləyən güzgüdür. Mən də qonşu ölkədən oynayıram, eyni problemi yaşayıram. Taka ilə bağlı sualına cavab – bəli, bəzi ödəniş sistemləri ilə taka yatırmaq olur. Amma ən rahatı kriptovalyutadır.
Sənə lazım olan link budur: mostbet bd login Bu ünvandan daxil ol, problem olmayacaq. Qeydiyyat zamanı telefon nömrəsi yazanda ölkə kodunu Banqladeş (+880) seç. Bank kartının beynəlxalq ödənişlərə açıq olduğu yaxşıdır. Sınaq üçün əvvəlcə 500 taka yatır. Çıxarışda problem olarsa, canlı dəstəyə yaz, onlar kömək edir. Təəssüflənəcək bir şey yoxdur, mostbet etibarlıdır. Rahat oyna. Uğurlar.
Ответить